Oppsett:

Steg 1:
Aktiver autobank via markedsplassen. Du blir tatt til veiviser for å aktivere autobank.

aktiver autobank.jpg

Steg 2:
Gå gjennom veiviseren "ny autobankavtale". Her oppretter du bankadministrator. Det er en bankadministrator pr selskap. Man oppretter ny bankadministrator pr selskap.

Steg 3:

Passordet har følgende kriterier som må oppfylles for å opprette bankavtale:

Steg 4:
Du får en mail fra Zdata. Følg instruksene. Det er forskjellige instrukser avhengig av hvilken bank du har. Det er opp til banken å sørge for at du har korrekt avtale for OCR og Remittering slik at de kan levere riktige filer til Zdata.

Steg 5:
Som bruker vil du få en beskjed på mail fra Zdata om at bankavtalen er aktivert og du kan ta i bruk autobank.

Steg 6:

Opprett bankbrukere dersom det er flere personer som skal sende betalinger til banken. Opprette bankbrukere kan du gjøre ved å registrere eksisterende Uni Economy brukere i brukeroppsett. Les mer