Oppsett:

Steg 1:
Aktiver autobank via markedsplassen. Du blir tatt til veiviser for å aktivere autobank.

Steg 2:
Gå gjennom veiviseren "ny autobankavtale". Her oppretter du bankadministrator. Det er en bankadministrator pr selskap. Passordet du lager her må være minst 10 tegn, inneholde minst en stor bokstav og ett siffer. Man oppretter ny bankadministrator pr selskap.

Steg 3:
Du får en mail fra Z data. Følg instruksene. Det er forskjellige instrukser avhengig av hvilken bank du har. Det er opp til banken å sørge for at du har korrekt avtale for OCR og Remittering slik at de kan levere riktige filer til Z data.

Steg 4:
Som bruker vil du få en beskjed på mail fra Zdata om at bankavtalen er aktivert og du kan ta i bruk autobank.

Steg 5:

Opprett bankbrukere dersom det er flere personer som skal sende betalinger til banken. Opprette bankbrukere kan du gjøre ved å registrere eksisterende Uni Economy brukere i brukeroppsett.