Nytt statusløp for faktura: Avviste leverandørfakturaer

I den nye versjonen av Uni Economy er statusene «Kladd» og «Avvist» slått sammen til statusen «Opprettet»

I den nye statuskolonnen vil du kunne se hvilke fakturer som er blitt avvist av den eller de som har fått tildelt fakturaen. Disse fakturaene vil da stå med status «Avvist».

Dersom denne kolonnen ikke er synlig henter du den frem ved å trykke på tannhjulet til høyre. Du vil da få opp oversikten over hvilke kolonner som er synlig i visninger. Huk av for kolonnen «Status». Her kan du fritt velge hvilke kolonner som skal være synlig i fakturaoversikten.

Avvist 4.png

Du kan også se om en enkelt leverandørfaktura er avvist ved å gå inn på visningen av den aktuelle fakturaen og sjekke statuslinjen øverst i bildet.

Avvist 5.png