Åpne poster: automerke en reskontro

1. Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Åpne poster.

2. Velg riktig kontogruppe fra nedtrekkslisten. I dette eksempelet velger vi Kunde.

3. Klikk på aktuell reskontro.

4. Klikk på Automerk denne konto.

cs. Åpne poster Automerke en reskontro 1 um.png

Tips! Når du velger kunder under Åpne poster, som i dette eksempelet, kan du klikke på ikonet for avansert filtrering for å filtrere utvalget. Du vil da få opp valget Automerk utvalg

5. Sett hake ved de kriteriene som skal benyttes for automerkingen.

6. Når du klikker på Automerk vil systemet markere alle poster som oppfyller de angitte kriteriene. Det utarbeides et forslag som du kan redigere i etterkant.

cs. Åpne poster Automerke en reskontro 2 um.png

7. Klikk til slutt på Merk valgte for å for å lukke de markerte postene.