Åpne poster: Automerke en reskontro

I systemet kan du automerke åpne poster på valgt konto ved å gjøre følgende:

1. Velg riktig kontogruppe fra nedtrekksmenyen
  2. Søk opp den ønskede reskontroen.
  3. Velg "Automarkering"

Dialogvinduet under vil da åpne seg. Huk av for de kriteriene du ønsker at systemet skal bruke på automarkeringen. Hvis du ønsker å huke av alle valgene, krysser du av den øverste boksen (1). Legg merke til at dersom du har markert poster manuelt før du kjører automerking vil disse overskrives (2).

Når du har valgt "Automerk" vil systemet markere alle poster som tilfredsstiller de angitte kriteriene. For å lukke de markerte postene velger du "Lagre" (1).