Årsoppgave til inntektsmottaker

Under lønnsmodulen finner du funksjonen "Årsoppgave til inntektsmottaker". Her kan du sende årsoppgave til en eller flere ansatte. I de øverste feltene angir du emne og innhold i e-post dersom du vil sende oppgaven rett fra systemet. Merk at passordet for filen alltid vil være den ansatte sitt fødselsnummer, så denne informasjonen bør fremkomme i e-posten. Du kan angi spesifikke ansatte ved å huke av i boksene til venstre, eller velge alle ansatte ved å huke av den øverste boksen. Deretter kan du enten velge å sende e-post/skrive ut, eller å skrive ut alle valgte. Dersom du velger "Send e-post/skriv ut" vil systemet sende årsoppgave til alle valgte ansatte som er lagt opp med gyldig e-postadresse, og skrive ut resterende.

årsoppgave innt.png