Åpne poster ansattreskontro

Ved å bruke ansattreskontro  kan flere utlegg bokføres i regnskapet og motføres en reskontro knyttet til den enkelte ansatte. Åpne poster på ansattreskontro kan behandles i åpne poster for leverandører. I denne veiledningen skal vi se på åpne poster for ansattreskontro.

Trykk på "regnskap" i hovedmenyen, og velg "åpne poster".

For å hente frem åpne poster for ansattreskontro, må man velge fra åpne poster for leverandør. Les mer om denne artikkelen om hvordan man bruker åpen post funksjonen: åpne poster

Hvis du bruker vår reiseregningsfunksjon eller lønnsmodulen for å utbetale utlegg og reiseregninger, vil kostnader bli bokført og reskontro blir automatisk lukket mot betalingen. Du kan finne igjen disse posteringene under lukkede poster.

Dersom du har kun bokført utlegg eller reiseregning i bilagsregistrering eller leverandørfaktura mot ansattreskontro, så ligger de fortsatt under åpne poster. Disse kan manuelt lukkes i åpne poster når det er foretatt en utbetaling/innbetaling mot ansattreskontro.