Åpne poster: ansattreskontro

Dersom du bokført med ansattreskontro som motkonto kan du finne og kontrollere utestående beløp i funksjonen åpne poster.

1. Gå til Regnskap i venstremenyen og Klikk på Åpne poster.

2. Velg Ansatte i nedtrekkslisten.

NB! Ansattreskontro må være aktivert i lønnsinnstillinger før du kan ta i bruk Ansattreskontro

cs.Åpne poster ansattreskontro.UM.1.jpg

3. Klikk på en ansatt.

4. Velg Åpne poster.

5. Klikk på de tre prikkene. Her kan du velge å redigere bilag, betale beløp, eller avskrive restbeløp direkte via åpne poster.

Tips! Det finnes flere muligheter under funksjonen Åpne poster

cs.Åpne poster ansattreskontro.UM.2.jpg

Dersom du har bokført utlegg eller reiseregning i bilagsregistrering eller leverandørfaktura mot ansattreskontro, vil disse fortsatt ligge under Åpne poster til du manuelt lukker dem mot en utbetaling-/innbetalingspost.

Dersom du bruker systemets lønnsmodul eller en av våre reiseregningsfunksjoner for utbetaling av utlegg og reiseregninger, vil kostnader bli bokført og reskontro automatisk lukket mot utbetalingen. Du kan finne tilbake til disse posteringene under Lukkede poster.