Administrer produkttilganger

Under fanen "Brukere" i firmaoppsett kan du administrere produkttilgangene til alle brukerne som har tilgang til selskapet.

Admprod.png

Ved å velge "Administrer produkttilganger" får du en oversikt over produkttilgangene til samtlige brukere, og kan enkelt huke av eller på for å justere tilganger til de forskjellige modulene.

Admprod1.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×