Roller og tilganger: Kjøp produkt

Når du inviterer brukere til systemet, angir du hvilke moduler og tilhørende roller den aktuelle brukeren skal ha tilgang til.

1. Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Brukere.

2. Klikk på den aktuelle brukeren og velg Roller og tilganger.

3. Menyen viser flere headere. Disse gjenspeiler stort sett modulene i systemet, som for eksempel Regnskap, Salg, Lønn, Time. For hver header finnes alternativet Kjøp produkt.

4. Når du har klikket på Kjøp produkt, kan du spesifisere hvilke tilganger brukeren skal ha for den aktuelle modulen. Prisen avhenger av hvilken header/modul som er kjøpt, og ikke av de individuelle tilgangene under hver modul. Merk imidlertid at det er kostnadsfritt å invitere revisor.

5. Du kan også deaktivere en kjøpt modul hvis du ikke lenger ønsker den. Vær oppmerksom på at hvis du fjerner tilgangene under en header/modul, men ikke deaktiverer den, vil du fortsatt bli fakturert for modulen.

Menyvalgene som vises her er de samme enten du inviterer brukere for første gang eller gjør endringer på en eksisterende bruker.

CS.Roller og tilganger Kjøp produkt.UM.png