Legge inn dimensjon på en ansatt

Du kan legge til dimensjoner på ansatte på tre ulike måter: via arbeidsforhold, faste poster eller i lønnsavregning.

Gå til Lønn i venstremenyen og velg Ansatte. Klikk på den ansatte du ønsker å legge inn dimensjon på.

cs.legge inn dimensjoner på en ansatt.um.1.png

På arbeidsforholdet

Legg inn dimensjoner her. Dette kan også gjøres når et arbeidsforhold opprettes.

cs.legge inn dimensjoner på en ansatt.um.2.png

Via faste poster

Når du legger inn faste lønnsposter på en ansatt kan dimensjon legges inn her:

cs.legge inn dimensjoner på en ansatt.um.3.png

I lønnsavregning

Når en lønnsavregning er opprettet legger du inn dimensjoner på følgende måte:

cs.legge inn dimensjoner på en ansatt.um.4.png

Dersom den dimensjonen du ønsker å legge inn ikke dukker opp kan du hente den frem ved å endre på kolonneoppsettet.

NB: Som systemstandard er dimensjoner enten prosjekt eller avdeling, men det er også mulig å opprette egendefinerte dimensjoner.

Les alt om lønnsmodulen i regnskapssystemet her.