Sende lønnsslipp

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Lønnsavregning. Velg en avregnet eller bokført lønnsavregning.

cs.sende lønnslipp.um.1_1.png

2. Klikk på Send lønnsslipp.

cs.sende lønnslipp.um.2.png

3. Sett hake ved aktuelle ansatte for lønnsslipp og velg Klargjør for utsending for å gå videre. Klikk på Endre dersom du ønsker å endre utbetalingsdato, epost-emne, epost-melding eller vil sette hake på for gruppering på lønnsart.

cs.sende lønnslipp.um.3.png

Ønsker du å endre språk på lønnslippen må dette gjøres per ansatt under ansattdetaljer.

4. Klikk på Send e-post for å sende lønnsslipp.

cs.sende lønnslipp.um.4.png

NB! Når du har sendt lønnsslipp vil det ikke være mulig å stoppe utsendingen. Hvis det finnes ansatte som ikke har en e-postadresse tilknyttet ansattkortet, vil systemet foreslå utskrift for disse lønnslippene.