Laste opp innbetalingsfil manuelt

Manuell opplastning av innbetalingsfil kan være aktuelt dersom du ikke benytter Autobank men ønsker å lese inn innbetalinger, eller dersom det har skjedd en feil med Autobank og filene ikke har kommet inn automatisk. For at  innbetalingsfiler skal kunne lastes opp i systemet, må de først lastes ned manuelt i nettbanken. I tillegg må bankkontonummer være registrert under innstillinger for bank.

1. Gå til Bank i venstremenyen og velg Innbetalinger

2. Klikk på Hent og bokfør innbetalingsfil

3. Last opp filen

4. Klikk på Bokfør valgte filer

cs. Laste opp innbetalingsfil manuelt 1 um.png

Filen blir nå lastet opp og vil være synlig under Innbetalinger.

Merk at når du manuelt laster opp en betalingsfil, vil denne overstyre eventuelle bokføringsregler.