Resultat og balanse: Dimensjoner

I funksjonen «Resultat og balanse» kan du få en oversikt over resultatet på alle prosjekt, avdelinger og andre egendefinerte dimensjoner. Fremgangsmåten er som følger:

1. Velg fanen «Dimensjoner»
  2. Systemet sin standardvisning er liste over prosjekt. For å velge en annen dimensjon, åpne nedtrekksmenyen
  3. Velg perioden du ønsker å se resultatregnskap for.
  4. Velg det prosjektet, avdelingen eller annen dimensjon du ønsker mer informasjon om.
  5. Valget «Eksporter til Excel» vil laste ned en liste av valgt dimensjon til Excel.

I detaljvisningen for den valgte dimensjonskategorien vil du få en oversikt over følgende:

1. Resultatregnskap for hele den angitte perioden. Denne visningen har drilldown på lik linje med selskapets resultatregnskap (hyperlenke til artikkel om resultat og drilldown).
  2. Fordeling av resultat per periode.