Åpne poster: automerke alle kontoer

Du kan automerke åpne poster i alle kontoer i systemet. Alle poster som matcher kriteriene du har valgt vil automatisk lukkes. Vær oppmerksom på at dette vil gjøres for alle reskontroserier, kunder, leverandører og eventuelt andre serier, og ikke bare den valgte serien.

1. Gå til Regnskap i venstremenyen og klikk på Åpne poster.

2. Klikk på pilen og velg Automerk alle kontoer.

cs. Åpne poster Automerke alle kontoer 1 um.png

3. Sett hake for de kriteriene du ønsker å matche poster ut i fra.

4. Klikk på Automerk alle

cs. Åpne poster Automerke alle kontoer 2 um.png

5. Når prosessen er ferdig vil du få en oppsummering som viser antall kontoer med lukkede poster.