Åpne poster: Automerk alle kontoer

I systemet kan du automerke åpne poster i alle kontoer. Denne prosessen vil automatisk lukke alle poster den klarer å matche. Merk at dette gjøres for alle reskontroserier, kunde, leverandør og eventuelt øvrige, og ikke bare den valgte serien.

Dette gjør du ved å stå i en hvilken som helst serie og velge "Automerk alle konto" (1) fra nedtrekksmenyen.

Dialogvinduet nedenfor vil da åpne seg. Merk av for de kriteriene du ønsker å matche poster ut i fra. Dersom du ønsker å velge alle, kan du huke av den øverste boksen (1). Merk at å kjøre denne prosessen vil ta litt tid, og at systemet da vil være låst med mindre du avbryter prosessen (2).

Når prosessen er ferdig, vil du få opp en melding som viser antall kontoer med poster som ble lukket. Du får opp flere detaljer om postene ved å velge "Vis logg" (1).

I loggen får du en oversikt over hvilke konti som har merkede linjer, samt antall. Denne oversikten kan eksporteres til Excel ved å velge "Last ned som CSV".