Team: Opprette og administrere

For å sette opp team velger du fanen "Team" under innstillinger. Team er en måte å kategorisere brukere, og kan brukes til timeregistrering og i flyten til leverandørfaktura. I timeregistrering brukes team til å gruppere brukere og velge en eller flere ledere som skal godkjenne registrerte timer, mens i fakturaflyt brukes det til å la en bestemt gruppe godkjenne faktura ved tildeling. Merk at det kun er personer som har en bruker i systemet som kan legges i team.

I nedtrekksmenyen øverst i bildet for team får du en oversikt over samtlige team i selskapet. Når du velger ett av disse får du en oversikt over alle brukerne som ligger i det angitte teamet. Du kan fjerne brukere fra teamet ved å trykke på søppelikonet helt til høyre. Dersom du ønsker å opprette et nytt team henter du opp nedtrekksmenyen på den grønne knappen øverst til høyre og velger "Nytt team".

Når du skal opprette nytt team, må du legge inn navn på teamet. Deretter legger du til de aktuelle brukerne, og velger deres rolle under i kolonnen "Ansvar". Her er det flere koder, men de vanligste er "Medlem" og "Leder" eller "Godkjenning".